A L’HOSPITAL DE FIGUERES COMPTEN VINT-I-DOS INGRESSATS. Segons el setmanari Empordà d’ahir, aquest augment triplica, en una setmana, la quantitat de pacients hospitalaris per Covid-19. CARRER LA MARCA ha anat informant del possible rebrot que va ensenyar les orelles el 15 de setembre, justament quinze dies després de l’Acústica 2020. Tant de bo que ens haguéssim equivocat en les nostres previsions més pessimistes!!! Cal afirmar malauradament, emperò, que el rebrot és ja una realitat: el nombre de positius en els darrers 14 dies s’acosta als 200. Vet aquí les conseqüències de la política sanitària irresponsable de l’Ajuntament al llarg del mes de setembre, quan ens van voler fer creure, per ajudar a omplir la caixa —i inflar la reputació— de determinats empresaris, que no passava res de res i tot hi anava força bé. Els qui vam protestar per l’Acústica 2020 i fins i tot el president Quim Torra érem sols uns alarmistes. La gent s’ha confiat un altre cop i ara haurem de pagar tots plegats els plats trencats —i no sols els plats, perquè hi haurà morts— per aquest criminal engany dels polítics corruptes de sempre. 

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/09/21/el-ayuntamiento-de-figueres-manipula-los-indicadores-epidemiologicos-del-coronavirus/

Tot seguit reproduïm íntegra la notícia apareguda a Empordà sobre l’augment sobtat de pacients per Covid-19 a l’Hospital de Figueres:

L’Hospital de Figueres triplica de llarg els ingressos de Covid-19 en una setmana

Hi ha vint-i-dos pacients en tractament hospitalari, setze més que dijous passat

EMPORDA.INFO 15.10.2020 | 16:14

L’Hospital de Figueres té 22 pacients ingressats amb coronavirus, segons ha informat la Fundació Salut Empordà en un comunicat. Davant d’aquest important augment en el número de pacients ingressats en l’última setmana (dijous passat n’hi havia 6 d’ingressats amb coronavirus), la FSE ha anunciat novs mesures preventives per intentar aturar el creixement de la pandèmia.

A partir del dissabte 17 d’octubre, s’elimina la franja de visita de la tarda als pacients ingressats. Es manté la del matí, de les 13 a les 15 hores, en què també s’aprofita per a proporcionar la informació mèdica.

A partir de demà divendres 16 d’octubre, es tanca la part de la cafeteria i la terrassa destinada als usuaris externs. Al vestíbul de l’hospital s’habilitarà un taulell per als usuaris externs que vulguin demanar menjar per emportar. I pel que fa als acompanyants dels pacients ingressats, podran fer la comanda del dinar trucant a la cafeteria.

En referència  al Centre Sociosanitari Bernat Jaume, de moment es manté el règim de visites establert de 3 dies a la setmana/1 hora per pacient i el funcionament de l’Hospital de dia, al 40% de la seva capacitat.

Font: https://www.emporda.info/comarca/2020/10/15/lhospital-figueres-triplica-ingressos-covid/477556.html

Certament, hi ha risc de rebrot molt alt a tot Catalunya, no sols a Figueres, però la responsable de què el risc de rebrot a la nostra ciutat sigui el doble que la mitjana catalana és sols de l’alcaldessa Angés Lladó. I també de la resta de polítics de l’Ajuntament que han estat ocultant la veritat a la població des del passat 15 de setembre.

Figueres, la Marca Hispànica, 16 d’octubre de 2020

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/10/15/el-risc-de-rebrot-a-figueres-duplica-amb-escreix-la-mitjana-de-catalunya/

https://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/10/hospital-figueres13.jpghttps://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/10/hospital-figueres13-150x150.jpgEDITORLocalcatalanismo,coronavirus,crímenes del liberalismo,figueres,neoliberalismo,oligarquía,posverdad,sionismoA L'HOSPITAL DE FIGUERES COMPTEN VINT-I-DOS INGRESSATS. Segons el setmanari Empordà d'ahir, aquest augment triplica, en una setmana, la quantitat de pacients hospitalaris per Covid-19. CARRER LA MARCA ha anat informant del possible rebrot que va ensenyar les orelles el 15 de setembre, justament quinze dies després de l'Acústica...Semanario online