REPRODUÏM UN COMUNICAT EN RESPOSTA A LES INJÚRIES DE MEMBRES DEL GRUPUSCLE FRONT UNIÓ. L’acaldessa de Figueres no sols va fugir d’estudi davant les qüestions plantejades per a insultar-nos amb la més covarda i abusiva impunitat, sinó que tot seguit envià la seva canilla de calumniadors subvencionats, coneguts membres d’un grup de hooligans, que perpetraren contra nosaltres i altres afectats veritables delictes d’injúries a la xarxa social Facebook. Aquests individus, prou coneguts per llurs pràctiques de botelló, van implicar CARRER LA MARCA amb un partit polític determinat, tot donant noms i cognoms de persones i particulars que res no han tingut a veure amb la polèmica i que, si cal, presentaran denúncia a l’Agència de Proteció de Dades. El dret de rèplica i rectificació ens obliga a aclarir que CARRER LA MARCA no és un òrgan d’ IZQUIERDA NACIONAL DE LOS TRABAJADORES (INTRA), dos entitats completament diferenciades i independents malgrat que hi puguin haver membres del partit que col·laborin amb el mitjà de comunicació. També hi ha desenes de militants d’Arran socis de Front Unió, però aquest fet no implica que Arran i Front Unió siguin la mateixa persona jurídica. 

Ens han demanat que enllacem aquest video amb certes publicacions de CARRER LA MARCA i aquesta petició ha estat acceptada, perquè no tenim res a ocultar i tota la informació es pot verificar a les fonts acreditades.

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2019/12/29/xirinacs-denuncia-el-govern-jueu-mundial-a-lombra/

Sembla ser que la CUP no ha comprès bé el pensament del seu ideòleg, a saber, el filòsof Lluís Maria Xirinachs. Tampoco entenen el catalanisme els independentistes sionistes que lloen la persona i idees d’Heribert Barrera, però després acusen INTRA d’escòria feixista. Esperem que els enllaços corresponents els hi serveixin de lliçó magistral.

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/01/11/heribert-barrera-elogia-els-soldats-alemanys/

INTRA continuarà lluitant per la veritat i, en conseqüència, per la refundació del catalanisme sobre els seus autèntics fonaments ideològics nacionalistes hispànics i socialistes, totalment incompatibles amb aquesta variant llefiscosa i arrossegada del sionisme que és l’antifeixisme.

No afegirem cap comentari al comunicat d’INTRA.

Figueres, la Marca Hispànica, 28 d’agost de 2020.

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/08/26/lalcaldessa-de-figueres-insulta-tothom-qui-gosi-criticar-la/

https://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/08/barrera-tenia-rao-1024x768.jpghttps://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/08/barrera-tenia-rao-150x150.jpgEDITORLocalcatalanismo,extrema derecha,figueres,memoria histórica,oligarquía,posverdad,sionismoREPRODUÏM UN COMUNICAT EN RESPOSTA A LES INJÚRIES DE MEMBRES DEL GRUPUSCLE FRONT UNIÓ. L'acaldessa de Figueres no sols va fugir d'estudi davant les qüestions plantejades per a insultar-nos amb la més covarda i abusiva impunitat, sinó que tot seguit envià la seva canilla de calumniadors subvencionats, coneguts membres...Semanario online