oficina antifrau 2

El passat 29 de febrer —tal i com va informar oportunament CARRER LA MARCA—, Izquierda Nacional de los Trabajadores (INTRA) interposà una denúncia davant l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC). Ara ens comunica el partit que el 26 de juny aquest organisme, després de verificar la versemblança dels fets, ha engegat les corresponents diligències d’investigació amb el número 054-27052019/043.

El principal afectat per l’esmentada incoació és un alt càrrec de l’Ajuntament de Figueres i, en conseqüència, si més no des del punt de vista polític, qui el va nomenar tot sabent que havia incorregut en presumptes irregularitats. Recordem que Marta Felip, en tot cas, va vulnerar la llei de transparència en ignorar les instàncies d’INTRA on es demanava que expliqués públicament els fets. Atesa l’arrogància i la prepotència de l’alcaldessa convergent, no va quedar més remei que portar el cas a una instància externa.

Amb aquesta és la segona denúncia d’INTRA que afecta Marta Felip, perquè la notòria integrant del Clan del Pinyol ja ha hagut d’anar a declarar davant el jutge pels successos del 1-O.

En el seu comunicat, INTRA ha afirmat que continuarà vetllant pel compliment de la llei a l’Ajuntament de Figueres i engresca tots els veïns figuerencs a posar en coneixement del partit els casos de corrupció o il·legalitats de les quals tinguin notícia.

Carrer la Marca

Figueres, la Marca Hispànica, 27 de juliol de 2017

http://intra-e.com/lamarca/index.php/2019/02/22/intra-denuncia-al-gobierno-municipal-de-figueres-por-dos-casos-de-corrupcion/

https://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2019/07/oficina-antifrau-2-1024x768.jpghttps://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2019/07/oficina-antifrau-2-150x150.jpgSETMANARI CARRER LA MARCADestacatsLocalconvergència,destacats,figueres,intraEl passat 29 de febrer ---tal i com va informar oportunament CARRER LA MARCA---, Izquierda Nacional de los Trabajadores (INTRA) interposà una denúncia davant l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC). Ara ens comunica el partit que el 26 de juny aquest organisme, després de verificar la versemblança dels fets, ha...Semanario online