UNS CORREUS ACREDITEN QUE LA PRESIDENTA DEL PARLAMENT DONAVA AL SEU SOCI NARCOTRAFICANT INSTRUCCIONS MOLT CONCRETES. La imputada es nega a declarar. Laura Borràs és incapaç d’aportar cap explicació exculpatòria sobre aquests i altres emails, tot limitant-se a afirmar que està sent objecte d’una «persecució política». El procediment judicial va ser engegat pels Mossos d’Esquadra, no per la Policia Nacional, tot i que el darrer informe l’ha realitzat la Guàrdia Civil. Los Mossos investigan contratos irregulares de Borràs en la Institució de les Lletres Catalanes. Es mentida, per tant, que la causa es pugui vincular, com pretén l’interessada, a actuacions de la «policia patriòtica» espanyola. El cas va ser lliurat pel jutge als cossos policials espanyols a posteriori a fi i efecte d’evitar que Laura Borràs utilitzés les seves influències polítiques per destorbar la investigació o destruir-ne les proves. 

EVIDÈNCIES INCONTESTABLES

Según un informe de la Guardia Civil Laura Borràs dió «indicaciones» exactas» para desglosar contratos públicos.

La Guardia Civil culpa directamente a Laura Borràs del fraccionamiento de contratos públicos.

La Guardia Civil concluye que Laura Borràs “dio indicaciones” para fraccionar contratos públicos.

El soci de la presidenta del Parlament en aquests negocis corruptes és un narcotraficant condemnat en sentència ferma:

Des de CARRER LA MARCA hem denunciat la vergonya nacional que suposa el nomenament de Laura Borràs, una corrupta associada amb un narcotraficant, com a presidenta del Parlament de Catalunya:

El cas Borràs posa en evidència la veritat del «procés», estafa promoguda per Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) quan Artur Mas va trencar amb les màfies del PP pel repartiment del «pastís» i a Espanya els jutges començaren a perseguir la corrupció pujolista. Intentar encobrir la pròpia basura pestilent amb reivindicacions suposadament patriòtiques i parlar de «persecució política» quan les proves són tan aclaparadores té sols una part positiva: el frau de l’independentisme actual i les seves autèntiques motivacions queden paleses fins i tot per als més ingenus seguidors dels sediciosos.

Figueres, la Marca Hispànica, 23 d’octubre de 2021.

https://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2021/10/laura-borras-parlament-2-683x1024.jpghttps://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2021/10/laura-borras-parlament-2-150x150.jpgSETMANARI CARRER LA MARCALocalUncategorizedcatalanismo,crímenes del liberalismo,extrema derecha,independentismo catalán,laura borras,neoliberalismo,oligarquía,sionismoUNS CORREUS ACREDITEN QUE LA PRESIDENTA DEL PARLAMENT DONAVA AL SEU SOCI NARCOTRAFICANT INSTRUCCIONS MOLT CONCRETES. La imputada es nega a declarar. Laura Borràs és incapaç d'aportar cap explicació exculpatòria sobre aquests i altres emails, tot limitant-se a afirmar que està sent objecte d’una «persecució política». El procediment judicial va ser...Semanario online