DURANT EL MES DE SETEMBRE AGNÉS LLADÓ VA OCULTAR ALS FIGUERENCS QUE EL RISC LOCAL DE REBROT ERA MOLT ALT. El passat 15 de setembre, l’índex de reproducció del coronavirus s’apujà a Figueres fins al 3,05, el més alt de Catalunya. Per fer-nos una idea del que aquesta xifra significa, només cal tenir en compte que, a Espanya, l’esmentat índex és ara mateix de 1,2 i el govern de Pedro Sánchez ha restablert l’estat d’alarma a gairebé tot el país. Com tothom sap, el temps d’incubació del virus és de catorze dies i l’Acústica 2020 va concloure el 31 d’agost. La relació causa-efecte entre aquesta data i la dada del 15 de setembre sembla palesa: fins i tot l’alcaldessa, malgrat les seves evidents limitacions, ho hauria de veure. Dues setmanes és el que va trigar el virus a aparèixer en els indicadors epidemiològics oficials. I per aquest motiu sabem també que a mitjans del mes passat la Covid-19 s’estava encomanant de forma massiva a la ciutat. Però l’alcaldessa negà la veritat perquè esbombar la informació sanitària de la Generalitat era reconèixer també implícitament el seu error, a saber, haver autoritzat l’Acústica 2020 el mes d’agost després d’una dura polèmica amb CARRER LA MARCA. Aquest setmanari, en efecte, advertí Agnés Lladó dels perills que comportava la seva irresponsable decisió. L’única resposta que aleshores reberem foren els insults o el silenci prepotent característic dels polítics oligàrquics. 

El periode d’incubació del virus és de dues setmanes. Però les dades epidemiològiques ja estaven disparades el 12 d’octubre. ¿Com s’explica això? El rebrot que patim va començar el mes de setembre. La faula del pont del Pilar serveix sols per a encobrir les responsabilitats polítiques de l’alcaldessa. Lladó rima ja amb dimissió. 

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/09/21/el-ayuntamiento-de-figueres-manipula-los-indicadores-epidemiologicos-del-coronavirus/

LA FAULA DEL PONT DEL PILAR

Però Agnés Lladó encara no n’ha tingut prou. Va mentir l’agost negant els riscos sanitaris inherents a l’Acústica 2020; mentí durant tot el mes de setembre per no espantar turistes, visitants i passejants que fan despesa als restaurants i botigues de la ciutat; i menteix ara, tot inventant-se una coartada que atribueix el rebrot de l’octubre al pont del Pilar. ¿Ha presentat una sola prova d’aquesta afirmació? ¿Quins riscos concrets comportava el pont del Pilar? ¿Per què el 15 d’octubre, dos dies després del Pilar però amb dades de tres dies abans, l’índex de risc a Figueres estava ja a 884,37 punts, molt alt? ¿No sap aquesta mentidera patològica que el periode d’incubació del virus és de dues setmanes? La faula del pont del Pilar. Una nova impostura inventada per Agnés Lladó per salvar-li el cul a l’alcaldessa de Figueres, ella mateixa. Fem citació literal del setmanari Empordà:

Lladó té clar que «el repunt de les darreres setmanes té el seu origen en el pont del Pilar, no té res a veure amb les activitats de finals d’estiu. En una setmana vam passar de sis a vint-i-dos casos ingressats a l’Hospital. Cal que siguem molt prudents i que fem cas a totes les recomanacions».

Font: https://www.emporda.info/comarca/2020/10/27/toc-queda-entra-vigor-frenar/478504.html

Mentidera patològica. Captura de pantalla:

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/08/21/agnes-llado-autoritza-lacustica-a-figueres-malgrat-la-pandemia/

Reproduïm íntegre l’article d’Empordà per si decideixen eliminar aquesta prova incriminatoria sobre la gravíssima irresponsabilitat d’Agnés Lladó:

L’alcaldessa Agnès Lladó alerta que «a Figueres i a la comarca ens hi juguem l’atenció sanitària»

L’Alt Empordà registra un increment del 84,1% dels positius de Covid-19

  1. DUÑACH / M. TESTART / S. COLL 26.10.2020 | 18:39

A la Fundació Salut Empordà (Hospital de Figueres, centre Sociosanitari Bernat Jaume i ABS de l’Escala), les dades fan palesa la necessitat d’adoptar restriccions, i és que en una setmana s’ha passat de 36 pacients ingressats per Covid-19 a un total de 44. A més, s’han registrat 72 nous positius, 17 dels quals són professionals dels centres, 6 més que la setmana passada. Aquest mateix dilluns, l’FSE informava, a més, que dues persones han perdut la vida en pocs dies. El toc de queda que ha entrat en vigor a Catalunya, pretén frenar la corba de contagis que augmenta sense fre.

Segons les dades de l’Institut Català de la Salut corresponents al dilluns 26 d’octubre, a l’Alt Empordà hi ha hagut un increment del 84,1% dels casos de Covid-19. Les xifres de positius assolides en la setmana passada han triplicat les màximes obtingudes durant el confinament. Per àrees bàsiques de salut, destaca Vilafant, que ha passat de 25 casos a 95, un augment del 280%. Però també Roses ha gairebé doblat els casos, passant dels 73 als 138, i Figueres, dels 186 casos als 321. Amb una taxa de contagi (Rt) d’1,8 –persones que contagia cada persona infectada– la comarca presenta una tendència a l’alça dels casos de Covid i se situa per sobre de la Rt mitjana estable de Catalunya.

Alerta de l’alcaldessa de Figueres

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, apel·la a «la responsabilitat individual de tothom per aturar la Covid i remuntar la situació. Les mesures que s’han adoptat són del tot necessàries. A Figueres i a l’Alt Empordà, ens hi juguem l’atenció sanitària si no reconduïm la crescuda del contagi». Lladó té clar que «el repunt de les darreres setmanes té el seu origen en el pont del Pilar, no té res a veure amb les activitats de finals d’estiu. En una setmana vam passar de sis a vint-i-dos casos ingressats a l’Hospital. Cal que siguem molt prudents i que fem cas a totes les recomanacions».

L’economia també ho pateix

El sector de la restauració s’ha volgut fer sentir aquests darrers dies. Divendres, representants del col·lectiu vinguts de tota la demarcació es van manifestar davant la delegació del govern a Girona per demanar la reobertura dels establiments. El president de la Federació d’Hostaleria de les comarques gironines, Antonio Escudero, ha explicat amb insistència que aquest tancament «no és la solució». L’empresari jonquerenc ha negat que el sector sigui el principal «focus» del contagi i ha recordat que durant la reobertura van saber «conviure amb la pandèmia».

Per a Escudero «els restauradors i hotelers no podem pagar els plats trencats ni ser els grans damnificats d’aquesta pandèmia. A més, el sector necessita un pla d’ajudes reals sense més crèdits que ens endeutin».

Font: https://www.emporda.info/comarca/2020/10/27/toc-queda-entra-vigor-frenar/478504.html

CARRER LA MARCA demana una explicació a la senyora alcaldessa. Que argumenti en què es basa la seva teoria del pont del Pilar. Que ens raoni, si aquest rebrot «no té res a veure amb les activitats de finals d’estiu», per quin motiu la taxa de reproducció del virus a Figueres era de 3,05 i la més alta de Catalunya dues setmanes després de la celebració de l’Acústica 2020. Que ens expliqui per què va ocultar a la població els alarmants indicadors epidemiològics del mes de setembre. I també, ¿quina raó científica avala que sigui precisament el pont del Pilar la font del rebrot actual? ¿Tal vegada perquè és el dia de la Hispanitat? ¿Ha oblidat que viu en el territori de l’antiga Marca Hispànica, embrió de Catalunya? Li refrescarem la memòria, senyora Lladó, no ho dubti pas. 

Figueres, la Marca Hispànica, 31 d’octubre de 2020

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/10/23/agnes-llado-provoca-que-figueres-sigui-la-tercera-ciutat-de-catalunya-amb-mes-risc-de-rebrot/

https://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/10/agnes-llado-lletja.jpghttps://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/10/agnes-llado-lletja-150x150.jpgEDITORLocalcatalanismo,coronavirus,crímenes del liberalismo,fake news,figueres,oligarquía,posverdad,sionismoDURANT EL MES DE SETEMBRE AGNÉS LLADÓ VA OCULTAR ALS FIGUERENCS QUE EL RISC LOCAL DE REBROT ERA MOLT ALT. El passat 15 de setembre, l'índex de reproducció del coronavirus s'apujà a Figueres fins al 3,05, el més alt de Catalunya. Per fer-nos una idea del que aquesta xifra...Semanario online