ELS SIONISTES NO SÓN NACIONALISTES CATALANS, SINÓ NACIONALISTES JUEUS. ¿Afirmacions gratuïtes? Els fets les avalen. Estem davant d’una política típicament neoliberal —però també neocon sionista, racista— que ja va engegar Arthur Mas amb les seves brutals retadalles, les quals a Catalunya i específicament a la sanitat van ser les més dures de tot l’Estat. Que no t’enganyin.

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2019/12/29/xirinacs-denuncia-el-govern-jueu-mundial-a-lombra/

Pacient >80 anys: i. Rebrà només oxigenoteràpia amb mascareta reservori d’alta concentració tipus Monaghan®. ii. Si en 15 minuts el pacient presenta saturació d’oxigen < 90% valorar col·locar en decúbit prono el pacient per millorar l’oxigenació. iii. Considerar tractament de confort (mòrfic, midazolam) per pal·liar la sensació de dispnea.

Atesa la gravetat dels fets, que sens dubte acabaran als tribunals, ens limitem a enllaçar la font que informa sobre aquest clar intent de gerontocidi:

https://www.redaccionmedica.com/autonomias/cataluna/coronavirus-cataluna-pide-limitar-esfuerzos-terapeuticos-en-ancianos-3973

Aquí el document de sanitat amb l’ordre d’eutanàsia dels avis catalans contagiats:

https://www.redaccionmedica.com/contenido/images/recomanacions-suport-decisions-let.pdf.pdf.pdf.pdf.pdf.pdf

La directriu estableix una clara discriminació dels pacients en funció de l’edat i deixa els majors de 80 anys pràcticament lliurats a la seva sort perquè, segons es fa constar, les seves expectatives de vida són comparativament menors:

La intensitat terapèutica es determinarà segons criteris objectius d’idoneïtat i expectatives de resolució del procés. L’objectiu és salvar el nombre màxim d’anys de vida en aquells pacients amb possibilitats màximes de supervivència a l’alta, i mantenir una qualitat de vida.

 

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/02/07/el-rabino-supremo-de-israel-afirma-que-los-no-judios-solo-existen-para-servir-a-los-judios/

En l’ordre es deixa clar que podran fer-se excepcions a aquesta eutanàsia, evidentment amb la finalitat d’eximir de la norma qui convingui i, sobretot, que sota aparents criteris mèdics, els membres de l’oligarquia regional, aquests sí, puguin rebre el tractament oportú deixant de banda el criteri general d’edat:

L’edat és un criteri important sobretot perquè es relaciona directament amb els anys de vida salvats en una intervenció, però no ha de ser MAI l’únic criteri a fer servir a l’hora de decidir la limitació d’esforç, i cal considerar aquells afectats amb màxima possibilitat de supervivència.

Quin serà aquest criteri addicional? Ésser ric i pobre? Escollir entre catalanoparlants i castellanoparlants? Entre independentistes i unionistes? Entre desafectes i lleials a l’oligarquia regional? Donar prioritat als prominents? Com ho sabrem? Com podrem tenir la certesa que els nostres avis —i no sols els nostres avis— ha estat exterminats o han mort realment de Covid-19 sota el mandat d’aquestes bèsties amb forma humana (Quim Torra dixit) que són els sionistes en realitat?

Figueres, la Marca Hispànica, 17 d’abril de 2020.

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2018/03/01/jaume-farrerons-el-miserable-traidor-carles-puigdemont-promou-una-secta-racista-jueva-segons-la-qual-els-catalans-som-animals-satanics-que-sols-existim-per-servir-els-jueus/

https://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/04/ordre-extermini-avis-ampliada-B-2-1024x468.jpghttps://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/04/ordre-extermini-avis-ampliada-B-2-150x150.jpgEDITORLocalartur mas,convergència,coronavirus,crímenes del liberalismo,Puigdemont,sionismoELS SIONISTES NO SÓN NACIONALISTES CATALANS, SINÓ NACIONALISTES JUEUS. ¿Afirmacions gratuïtes? Els fets les avalen. Estem davant d'una política típicament neoliberal ---però també neocon sionista, racista--- que ja va engegar Arthur Mas amb les seves brutals retadalles, les quals a Catalunya i específicament a la sanitat van ser les...Semanario online