DEFINITIVAMENT DESBALLESTADA LA CARRERA POLÍTICA DEL FUNDADOR DE PXC. Josep Anglada i Rius haurà de retornar al partit que fundà i del qual fou expulsat —tot disolvent-se pocs anys després per integrar-se a Vox—, la no minsa quantitat de 180.679 euros. La jutgessa afirma que Anglada mentí en el seu testimoni, però els documents presentats en descàrrec pel mateix demandat palesen l’apropiació dels dipòsits bancaris objecte del litigi. L’ex president de la PxC acumula així mitja dotzena de condemnes i encara té judicis pendents. Tanmateix, caldria potser no oblidar que aquests processos afecten greument l’executiva del partit desaparegut i que el text de la sentència deixa en evidència el desgavell econòmic de la PxC, amb irregularitats que fregen el delicte. La PxC era una autèntica cau de corrupció que va arribar a rebre 75.000 vots catalanistes i poc va faltar perquè obtingués representació al Parlament de Catalunya.

Reproduïm, en primer lloc, la notícia:

La jutgessa condemna Josep Anglada a retornar 180.000 euros a Plataforma per Catalunya

Considera que l’exlíder del partit, del qual en va ser expulsat, es va apropiar indegudament dels fons de la formación

ACN – La jutgessa del jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Vic ha condemnat l’exdirigent de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, a retornar 180.000 euros al partit que va fundar i del qual en va ser expulsat el 2014. La jutgessa considera que Anglada va apropiar-se de manera indeguda d’aquesta quantitat corresponent a fons del partit que es trobaven en els comptes bancaris de la formació.

A més, també l’obliga a assumir les costes del procés i els interessos que s’hagin generat. En un comunicat, Plataforma per Catalunya celebra la sentència com una “victòria judicial” i un “rescabalament” pels afiliats i dirigents que van participar en el projecte polític.

Actualment, Plataforma per Catalunya, segons explica el partit, es troba en un procés de transformació que cristal·litzarà “tan aviat com es tanquin els assumptes de tipus administratiu que es troben en vies de solució”.

Però el mitjà de comunicació també ens dóna accés al text íntegre de la sentència:

https://web.el9media.cat/images/2020/05/Env_PS_425.pdf

Un perfecte retrat de la cúpula ultradretanista de la PxC, enguany a Vox!!! Durant els propers dies comentarem aquest document de forma detallada i amb tota l’atenció que es mereix.

Figueres, la Marca Hispànica, 23 de juny de 2020.

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2019/12/29/xirinacs-denuncia-el-govern-jueu-mundial-a-lombra/

https://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/06/josep-anglada-2019.jpghttps://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/06/josep-anglada-2019-150x150.jpgEDITORLocalUncategorizedcatalanismo,destacats,extrema derecha,oligarquía,sionismo,voxDEFINITIVAMENT DESBALLESTADA LA CARRERA POLÍTICA DEL FUNDADOR DE PXC. Josep Anglada i Rius haurà de retornar al partit que fundà i del qual fou expulsat ---tot disolvent-se pocs anys després per integrar-se a Vox---, la no minsa quantitat de 180.679 euros. La jutgessa afirma que Anglada mentí en el...Semanario online