Jaume Farrerons. És Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació amb una tesi sobre el feixisme i la ideologia jueva.«L’EX PRESIDENT COL·LABORA AMB UNA SECTA SUPREMACISTA JUEVA. AQUÍ PRESENTO LES PROVES ACLAPARADORES DEL QUE DIC«. Xirinacs ja avisà sobre la realitat del govern jueu mundial a l’ombra. Tot seguit reproduïm l’escrit de Jaume Farrerons.

PUIGDEMONT INSULTA ELS CATALANS. L’EX PRESIDENT PROMOU UNA SECTA RACISTA JUEVA SEGONS LA QUAL ELS NO-JUEUS SOM ANIMALS SATÀNICS QUE SOLS EXISTIM PER A SERVIR ELS JUEUS. Encara hi ha dubtes sobre si Puigdemont forma part de la secta i, per tant, s’ha convertit al judaisme o sols hi manté vincles mafiosos. Però les relacions —que, amb reunions secretes, ultrapassen el mer àmbit de la cordialitat institucional— entre Carles Puigdemont i el cap de la secta Chabad/Jabad/Habbad Lubavitch a casa nostra han estat reconegudes per la premsa i fins i tot per la mateixa Generalitat de Catalunya. El que no explica la premsa —ni tampoc, evidentment, la Generalitat—, és que aquesta secta jueva considera tots els no-jueus ―inclosos, per tant, els catalanséssers satànics que sols existeixen per a servir els jueus.

Com es pot demostrar aquesta gravíssima imputació? Doncs perquè la ideologia de Chabad no és cap misteri, sinó una realitat de coneixement públic fonamentada fins i tot en estudis de professors universitaris israelians que mai no han estat contestats per la pròpia secta. A més, un periodista expert, jueu català i independentista, protesta que ha sigut amenaçat per Chabad en intentar publicar un article sobre el tema.

L’escàndol és potencialment enorme. Puigdemont hauria de dimitir o, si més no, donar explicacions. Però no ha succeït res de res perquè els mitjans de comunicació no han esbombat quina és la delirant doctrina de Chabad/Jabad/Habbad. I, com sabem, el que “no surt” a la televisió o als papers, no existeix. La immensa majoria de la gent sembla completament incapaç de documentar-se per si mateixa: massa esforç. Només mengen les farinetes-TV3 preparades per a nadons mentals i, esclar, els polítics i els poders econòmics fan amb ells el que volen.

L’explicació del motiu pel qual una informació d’aquest tipus serà sempre silenciada per les empreses periodístiques va donar-la el sociòleg d’esquerres de fama mundial Johan Galtung, a saber, que la majoria són propietat de jueus. Enllacem les seves declaracions:

UN SOCIÓLOGO DE FAMA MUNDIAL AFIRMA QUE LOS JUDÍOS CONTROLAN LOS MEDIOS DE COMUNICACIÓN

Si algú vol esbrinar qui és Galtung, aquí tenen la seva fitxa a la Wikipedia:

https://es.wikipedia.org/wiki/Johan_Galtung

No es tracta de cap “neonazi” perillós o il·luminat que publica en un bloc les seves «teories de la conspiració». Hem practicat, tanmateix, un experiment i publicat la informació sobre Puigdemont i Jabad amb tots els enllaços a fonts completament fiables. La majoria de la gent no n’ha fet ni cas. No s’ha molestat a llegir els textos ni menys encara raonat res coherent al respecte. Tot foren crits, pets, rots, lladrucs i brams… Cap reacció humana racional. I els que n’han fet cas, que tampoc han examinat el contingut dels enllaços, ha estat sols per a insultar, tot titllant-nos d’escòria, merda, xusma, tronats… Repeteixo: no han argumentat res malgrat que aquestes persones es presenten com a models i dipositaris de la futura democràcia catalana front la “dictadura” espanyola. Sembla ser, doncs, que els independentistes són més aviat persones gens independents a nivell moral, almenys intel·lectualment parlant, car accepten sols les consignes dels seus dirigents i no es molesten a examinar la veracitat de la informació perquè, a desgrat de llur suposat antifranquisme, ningú no els ha ensenyat una altra cosa que obeir i creure cegament la propaganda política en funció de la font, no le l’objectivitat o rigor del material publicat. Jo em pregunto: quina Catalunya independent serà la República de Puigdemont si aquesta gent del llaç groc ha de nodrir els rengles de la seva ciutadania?

ELS VINCLES DE PUIGDEMONT AMB LA SECTA, LA IDEOLOGIA RACISTA DE JABAD LUBAVITCH I LA DENÚNCIA D’AMENACES AL PERIODISTA QUE VA VOLER ESBOMBAR EL CAS.

DEMOSTRACIÓ PASSA A PASSA.

PASSA 1

Demostrar que Puigdemont manté relacions amb el rabí L. i que aquest és el dirigent de la secta Jabad resulta fàcil perquè ha estat publicat per “El Confidencial” i Puigdemont no ho ha pas desmentit. Podem trobar el mateix rabí a les fotos des de temps de Pujol. I els lligams continuaren amb Artur Mas. Cap secret! Així, l’esmentat diari on line publica, amb data de 22 de febrer de 2018: “Un encuentro oculto confirma la relación de Puigdemont con el magnate ruso Aminov. El magnate se encontró con el entonces alcalde de Girona en un restaurante de la localidad. La Generalitat siempre negó que hubiera habido contactos” (sic). Aquí teniu l’enllaç a l’article:

https://www.elconfidencial.com/espana/cataluna/2018-01-29/puigdemont-alcalde-girona-encuentro-aminov_1510399/

Al text es fan les següents afirmacions: “El encuentro ha sido reconocido por el Ayuntamiento de Girona, al revisar la agenda del entonces alcalde. En el mismo también estuvo presente el rabino D. L., un representante de la rama liberal del judaísmo de gran prestigio en la comunidad. De hecho, el Ayuntamiento de Girona explica que el encuentro estaba planeado incialmente con L., pero que Aminov se sumó con posterioridad”. No sabem què entén “El Confidencial” per judaísmo liberal, però si el liberalisme és compatible amb el racisme supremacista i, posem per cas, el colonialisme, l’esclavatge i la bomba atòmica contra civils, aleshores la curiosa caracterització de Jabad Lubavitch no entrarà en la categoria de les manipulacions previsibles que es desprenen de la informació publicada pel sociòleg Johan Galtung. A nosaltres, en tot cas, no ens interessa de moment el magnat Aminov, de qui l’article sosté que ha estat relacionat amb diverses històries tèrboles, sinó precisament el rabí D. L.. L’article, en efecte, segueix així: “Tras encontrarse con Puigdemont el 11 de junio de 2016, Aminov seguía en Girona 10 días después y participó en un acto de inauguración del Centro de Estudios Judíos, que en buena parte ha financiado el propio Aminov pero cuyo impulso principal corrió a cuenta de la Jabad Lubavitch Fundación Privada, de la que forma parte el rabino L.” Aquí tenim, doncs, l’evidència de la relació entre Puigdemont i Jabad Lubavitch a través del rabí L. D. Aquest D. L. promou el projecte de construir una sinagoga a Girona, però el que ignoren els gironins és la ideologia que hi ha al darrere i que Puigdemont no pot ignorar ateses les seves estretes relacions amb el personatge.

Puigdemont, segons la mateixa font, utilitzava un reservat del restaurant kosher (jueu) “Draps” de Girona per a les seves reunions privades amb L., A. i altres membres de la secta. A més, Puigdemont assistí a la reunió de rabins schlujim o schuchim, que són rabins de la secta de la línia del «Rebe» Lubavitcher i sols d’aquesta, no rabins, com podria semblar, de les diverses tendències del judaisme. Una dada i l’altra també es poden documentar fàcilment. Vet aquí les fotos i articles a doll:

http://www.chabad.org/news/article_cdo/aid/3698868/jewish/Lone-Rabbis-From-23-Countries-Meet-in-Girona-Spain.htm

https://www.eltemps.cat/galeria/rabins-puigdemont-judaisme-jueus-catalunya-girona

http://www.shturem.org/index.php?section=news&id=95606

Sobre la naturalesa dels schluchim, vegeu l’article, gens sospitós, de la Wikipedia:

https://es.wikipedia.org/wiki/Jabad-Lubavitch

PASSA 2

La segona passa, i la més difícil perquè “El Confidencial” ha manipulat la informació de forma descarada parlant de “judaisme liberal” ―la qual cosa implica que s’han informat sobre la ideologia de Jabad Lubavitch i n’eren totalment conscients― serà documentar el caràcter racista i supremacista de l’esmentada ideologia. Tanmateix, no caldrà fer gaire esforç, perquè ja un article de “Rebelión” explica qui fou el messies oficial de la secta:

http://www.rebelion.org/noticia.php?id=183264

El text de Rebelión cita com a font el llibre dels jueus israelians Israel Shahak i Norton Mezvinsky. Shahak fou professor universitari. La seva seriositat intel·lectual i moral ha estat reconeguda per Noam Chomsky, el filòsof, també jueu, més important dels Estats Units. Israel Shahak és literalment una eminència. ¿Qui qüestionaria la validesa del que afirma a la seva obra Jewish Fundamentalism in Israel (1999)? Doncs bé, tenim la sort de poder accedir a una traducció on line del seu llibre, així que vaig fer citació literal del fragment on parla de Jabad Lubavitch i, tot seguit, vaig enllaçar l’obra sencera aquí:

http://www.rebelion.org/docs/210233.pdf

El fragment citat per Rebelión és literalment criminal, no tinc altres paraules per a qualificar-lo. Qualsevol persona assenyada i decent consideraria aquesta doctrina cosa de bojos. En qualsevol cas, resulta incompatible amb el nacionalisme català, perquè redueix els catalans, quant a no-jueus, a la condició d’ànimes satàniques, d’espècie inferior destinada sols a servir els jueus. Vegeu:

La diferencia entre un judío y una persona no judía proviene de la expresión conocida: «Vamos a diferenciar «Por lo tanto, no tenemos un caso de un cambio profundo en el que una persona no está simplemente en un nivel superior. Más bien, tenemos un caso de «vamos a diferenciar» entre especies totalmente diferentes». «Esto es lo que hay que decir sobre el cuerpo: el cuerpo de una persona judía es de una calidad totalmente diferente del cuerpo de los [miembros] de todas las naciones del mundo… La diferencia en la calidad interna entre los judíos y no judíos es «tan grande que los cuerpos deben ser considerados como especies completamente diferentes». «Existe una diferencia aún mayor en lo que se refiere al alma. Existen dos tipos de alma opuestos, un alma no judía proviene de tres esferas satánicas, mientras que el alma judía proviene de la santidad”. «Como se ha explicado, el embrión es llamado un ser humano, ya que tiene el cuerpo y el alma. Por lo tanto, la diferencia entre un embrión judío y un embrión no judío puede ser entendida «. «… La diferencia general entre los judíos y los no judíos: Un judío no fue creado como un medio para algún [otro] fin; él mismo es el objetivo, ya que todas las emanaciones de la sustancia [divina] fue creada sólo para servir a los judíos». «Las cosas importantes son los judíos, ya que no existen para ningún [otro] propósito; ellos mismos son el objetivo [divino]». «Toda la creación entera [de los no-judíos] existe sólo para el bien de los judíos».

Trobeu aquest fragment de l’article de Rebelión a les pàgines 145-147 de la versió on line enllaçada. De fet, la versió reproduïda no és exacta, però sols perquè la versió original és molt pitjor i, per dir-ho de forma suau, horrorosa. Tan fàstic provoca que no la vull transcriure aquí i suggereixo als lectors que facin l’intent de llegir-la sense perbocar. Atès que em poden replicar que la versió on line és un frau, m’he espavilat a cercar la versió castellana en paper i dipòsit legal. El llibre ha estat publicat, sota el títol El fundamentalismo judío en Israel, a Editorial Canaán, Buenos Aires, l’any 2015, ISBN 978-987-1643-23-3. El traductor és Luís César Bou. El mateix text que a la versió on line es troba a les pàgines 142-144 del volum que he consultat. Encara em podrien argumentar aleshores que la traducció castellana està manipulada. Així que he adquirit l’original en anglès. Fou publicat a Londres, 1999, Pluto Press, ISBN 0 7453 1281 0 hbk. A les pàgines 59-61 trobeu els mateixos textos, però en la llengua original de redacció de l’obra. En conseqüència, la informació és veraç i entenc que, després d’això, Puigdemont és de iure un cadàver polític.

PASSA 3

El periodista que va “aixecar la catifa” de tot plegat és un jueu català independentista que es diu B. V. i que ha estat director de la revista “El Temps”. Així que no es pot pretendre que tot plegat és una invenció meva. Qui explica la història és el també periodista, en aquest cas de “El País”, a saber, l’Oriol Güell i Puig. El conflicte començà ja, sembla ser, durant la successió d’Artur Mas per Puigdemont. La qüestió era, dins de Convergència/PDeCAT, si hom pertanyia o no al Clan del Pinyol, el nucli de l’organització criminal que ha governat Catalunya els darrers trenta anys. Enllacem el relat de Güell, tot avisant que cal llegir-lo complet per entendre l’embolic:

https://twitter.com/oriolguellipuig/status/947457714455830529

Aquest periodista cita un fragment del bloc de B. L. que és per a sucar-hi pa:

Finalment, la galeria de fotos que ens va fer en Jordi Borràs era sobre el primer congrés rabínic que se celebrava a l’Estat espanyol -l’organitzaven els jueus hassídics Lubavitch a Girona. Això només havia de ser una petita part de l’avortat article que havia d’acompanyar la galeria de fotos, sobre els lligams jueus i la política jueva de Puigdemont. Aquella setmana, Puigdemont va tenir dos actes jueus de rellevància. L’article no es va poder publicar de la quantitat de merda que va sortir del tema i que em va valer un menacing chuckle de Puigdemont perquè involuntàriament li airejava un drap brut gironí. També em va valer una amenaça molt més directa i violenta per part del president de la Fundació Chabad Lubavitch. El problema el tenen ells per les companyies que freqüenten, no pas jo per fer bé la meva feina i descobrir-ho.

B. L. denuncia amenaces violentes de Jabad. Afirma que l’article que estava preparant no fou mai publicat per “la quantitat de merda que va sortir del tema”. Normalment, que hi hagués “merda” hauria de ser un motiu addional per a publicar, però en el cas del racisme jueu amb el “president” implicat sembla ser que funcionà la censura. Nosaltres, emperò, no hem volgut callar.

Jaume Farrerons, president de Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC)

Figueres, 1 de març de 2018

XIRINACS DENUNCIÀ EL GOVERN JUEU MUNDIAL A L’OMBRA

Principios, normas y valores de esta publicación

https://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2019/12/jaume-farrerons-2019-13.jpghttps://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2019/12/jaume-farrerons-2019-13-150x150.jpgSETMANARI CARRER LA MARCAJudaísmoLocalSionismocatalanismo,convergència,crímenes del liberalismo,extrema derecha,judaísmo,oligarquía,Puigdemont,sionismoJaume Farrerons. És Doctor en Filosofia i Ciències de l'Educació amb una tesi sobre el feixisme i la ideologia jueva.'L'EX PRESIDENT COL·LABORA AMB UNA SECTA SUPREMACISTA JUEVA. AQUÍ PRESENTO LES PROVES ACLAPARADORES DEL QUE DIC'. Xirinacs ja avisà sobre la realitat del govern jueu mundial a l'ombra. Tot seguit...Semanario online