ABANS ELS CONVERGENTS SOLS ES CORROMPIEN UN COP ENFILATS JA AL PODER. Convergència, el partit-màfia de sempre, va progresant. En temps més reculats, els candidats pujolistes feien com el capo Jordi Pujol, qui predicava ètica i moral en autèntiques homilies —tot acusant llurs acusadors d’interposar-li falses denúncies per motius polítics—, però després es corrompia fins al punt de saquejar mil milions d’euros de les arques públiques catalanes. Pujol i els seus desmentien així a cada pas aquells famosos «valors» —judeo-cristians, per suposat— amb què s’havien proposat regenerar una societat massa materialista, poc espiritual i allunyada de la religió tradicional. El progrés de Convergència, els mateixos d’abans però ara sota la disfressa de Junts per Catalunya, consisteix en postular com a candidats personatges que ja arriben podrits a les institucions. És el cas de Laura Borràs, la qual, per més inri, esbomba sense envermellir de vergonya que ella no és nacionalista, sinó sols independentista. Tota una confessió de la seva buidor ideològica i pur oportunisme que ja ni es molesta a dissimular. 

Per si encara fos poc, el còmplice de Laura Borràs és un perla que es dedicava al narcotràfic, la falsificació de moneda i altres negocis bruts. Per sentència ferma. Com diem a Catalunya: convergent bo, convergent a presó.

LAURA BORRÀS NEGA SER NACIONALISTA

Declaracions de Laura Borràs al Congrés dels Diputats: no som nacionalistes, sinó independentistes

La portaveu al Congrés ha reclamat la llibertat del vicepresident Oriol Junqueras: “no vulnerin més drets i preguntin-se quanta justícia són capaços d’assumir”

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, ha advertit a Pedro Sánchez que la seva formació “no contribuirà a la investidura d’un president espanyol quan l’arquitectura politicojudicial de l’Estat pretén desposseir de la presidència el nostre president, Quim Torra”. Durant la seva intervenció, la diputada ha lamentat que a Espanya “no hi ha separació de poders” i ha advertit que “no podem votar en contra de Catalunya i a favor de la repressió”.

Borràs ha destacat la resolució del Parlament Europeu d’aquest dilluns que reconeixia com eurodiputats al president Puigdemont, al vicepresident Junqueras i al conseller Comín des del 2 de juliol de 2019. “Espanya diu ser tan democràtica i tan garantista i no compleix ni amb Catalunya ni amb Europa. Rectifiquin”, ha reclamat la diputada, qui ha advertit que “aquest Estat circula en sentit contrari en la ruta del dret, però el destí és la nul·litat d’un judici i d’una sentència construïts des de la vulneració de drets fonamentals”.

“Si els Reis li porten una investidura, haurà de passar de les paraules de diàleg als fets”, ha reclamat Borràs al candidat socialista, a qui ha recriminat “tenir uns principis però, quan convé, en té uns altres”. En aquest sentit, li ha recordat que “des de juny de 2017, l’hem escoltat canviar de discurs sobre Catalunya mitja dotzena de vegades, de manera que es fa difícil saber què pensa realment sobre el problema polític més important que té sobre la taula”. La portaveu al Congrés ha posat de manifest la “doble vara de mesurar” dels grups de la cambra Baixa quan “fa dos dies vam veure un espectacle lamentable en nom de la llibertat d’expressió i la president de la nostra Parlament, Carme Forcadell, està a la presó precisament per haver permès un debat”.

Laura Borràs: “Està en joc la democràcia, la llibertat i el progrés del seu país i del meu, estem convençuts que persistint i resistint ho aconseguirem”

Borràs s’ha dirigit a Pedro Sánchez i li ha etzibat que “si les seves propostes no són cosmètiques sinó reals, allà estarem, mentrestant, alliberin el vicepresident Junqueras, no vulnerin més drets i preguntin-se quanta justícia són capaços d’assumir”. La diputada de Junts per Catalunya ha conclòs el seu discurs afirmant que “no som nacionalistes intransigents sinó independentistes exigents”. I ha afegit: “Està en joc la democràcia, la llibertat i el progrés del seu país i del meu, estem convençuts que persistint i resistint ho aconseguirem”.

Recupera la intervenció sencera de la portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, a través del nostre canal de YouTube:

Font: https://juntspercatalunya.cat/noticies/borras-a-sanchez-no-podem-votar-en-contra-de-catalunya-i-a-favor-de-la-repressio/

CATALUNYA, UN PAÍS PLE DE NACIONALISTES SENSE PARTIT NACIONALISTA

De fet, a Catalunya no hi ha partits nacionalistes, sinó, a tot estirar, liberals, socialcristians, anarquistes i sionistes. Ni tan sols la CUP és nacionalista, llurs dirigents neguen aquesta «imputació» sense embuts. A més, Arrufat és un altre exemple d’ètica i moral. El seu partit promou l’arribada massiva a Catalunya d’immigrants africans igual que ho faria qualsevol altre partit liberal. Tot plegat per pressionar a la baixa el valor de mercat del treball i, per tant, els marges de benefici del capitalisme esclavista més obscé. No en va el Partit Nacionalista de Catalunya de Marta Pascal es defineix com a «liberal» i «transversal»:

El PNC se define como catalanista y de centro liberal, con independentistas entre sus cuadros, pero sin definirse como tal, sino transversal y plural.

De manera que cal preguntar-se de què està fet el seu «nacionalisme» si a dins hi quep el neoliberalisme —doctrina rabiosament anti-nacionalista— i també qualsevol altra cosa («plural»). O sia, res de res, un bunyol de vent. Més és ben dit encara: mercat, mercat i mercat… Zero política, tot diners. El mateix tipus de «nacionalisme català», de dubtosa naturalesa, detectem al PDeCAT, hereu directe de Convergència, organització criminal de la qual s’ha escindit fa quatre dies el partit de Puigdemont i Laura Borràs.

Figueres, la Marca Hispànica, 3 de febrer de 2021.

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2019/12/29/xirinacs-denuncia-el-govern-jueu-mundial-a-lombra/