HA RECUPERAT LA PLAÇA DE SECRETÀRIA MUNICIPAL A CASTELLÓ D’EMPÚRIES. Ha estat denunciada per Jaume Farrerons, president de Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC)-Izquierda Nacional de los Trabajadores (INTRA) en tres casos: 1/ pel nomenament del Director de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Figueres, J. C. D.: 2/ per les seves accions i omissions el 1-O; 3/ per la signatura del contracte amb l’empresa que organitza el festival musical Acústica. 

MARTA FELIP ACUSÀ JAUME FARRERONS DE FALSA DENÚNCIA

En unes declaracions a «El Punt-Avui», l’ex alcaldessa esmentava Jaume Farrerons com a autor de la denúncia per desobediència. L’alcaldessa de Figueres declara per desobediència.

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, va subratllar que la denúncia que la va portar ahir davant del jutge amb relació al referèndum de l’1-O és un cas polític i va revelar que el denunciant és Jaume Farrerons, cap de llista de la formació Intra en les eleccions locals del 2015 a Figueres. “Aquest és un cas polític i espero que el jutge ho tingui en compte”, va afirmar als mitjans de comunicació a les portes dels jutjats de Figueres, on va declarar acusada de desobediència amb relació a aquella jornada electoral.

Tanmateix, la realitat és que ha hagut d’abandonar la política, segons informa el setmanari Empordà. CARRER LA MARCA va fer un seguiment de la lluita de Jaume Farrerons contra Marta Felip en notícies que no han aparegut a altres mitjans, com ara la primera denúncia per corrupció:

https://carrer-la-marca.eu/intra-denuncia-al-gobierno-municipal-de-figueres-por-dos-casos-de-corrupcion/

CARRER LA MARCA denuncià la pasivitat dels partits «constitucionalistes» del consistori, PP y C’s, davant les malifetes de Marta Felip:

https://carrer-la-marca.eu/solo-intra-denuncio-marta-felip-por-el-1-o/

La denúncia contra l’actual alcaldesa Agnés Lladó també implicava Marta Felip, qui havia signat el contracte de l’Acústica sense el preceptiu concurs previ:

https://carrer-la-marca.eu/denunciada-lalcaldessa-de-figueres-per-falsedat-prevaricacio-i-suborn/

CARRER LA MARCA continuarà donant publicitat, malgrat els bloquejos i les dificultats, als casos de corrupció que afecten l’Ajuntament de Figueres però han estat silenciats per la resta de mitjans de comunicació, tots plegats al servei de la casta política.

Figueres, la Marca Hispànica, 23 d’octubre de 2021.