MONEDA FALSA. LAURA BORRÀS: «LOS ÚLTIMOS PRESIDENTS ESTÁN TODOS INHABILITADOS Y TENEMOS A UN VICEPRESIDENT PRESO, CONDENADO POR CORRUPCIÓN». Aquestes són les paraules amb què la candidata de Puigdemont es referia Oriol Junqueras en una entrevista publicada el passat dimecres 3 de febrer a El País.

P. ¿Es razonable ser candidata y estar imputada por corrupción?

R. Los últimos presidents están todos inhabilitados y tenemos un vicepresident preso, condenado por corrupción.

Bingo! La geganta ha begut oli. En efecte, Borràs no sols està imputada per falsedat documental, frau, prevaricació i malversació de cabals públics, sinó que el seu soci i còmplice en tots aquests negocis bruts és un narcotraficant condemnat en sentència ferma per tràfic d’estupefaents, falsificació de moneda i defraudació de flux elèctric. En definitiva, la candidata de Junts per Catalunya, nova titella del mitòman Carles Puigdemont, és una convergent de soca-rel i, per tant, com tots els seus correligionaris, moneda falsa. 

https://carrer-la-marca.eu/2021/02/04/el-soci-de-laura-borras-es-un-narcotraficant-condemnat-en-sentencia-ferma/

La pregunta és ara: amb tot el que ha caigut de corrupció de la família Pujol la qual ha robat als catalans més de mil milions d’euros— i de la xarxa mafiosa del 3%, branca de l’organització criminal pujolista, ¿com es pot tenir encara la poca vergonya de presentar una candidata corrupta a la presidència de la Generalitat? 

https://carrer-la-marca.eu/2021/02/03/puigdemont-presenta-una-corrupta-com-a-candidata-per-a-presidir-la-generalitat/

Només perquè Puigdemont, com Quim Torra, Artur Mas i el mateixos Pujol, formen part del clan del Pinyol, la camorra sionista que ha controlat el país durant un quart de segle i espera continuar saquejant-lo tot el temps que calgui. No són nacionalistes catalans, sinó traïdors i lladres al servei de l’oligarquia financera transnacional. Et deixaràs enganyar un altre cop? Ni Junts per Catalunya, ni PDeCAT, ni PNC… Convergència mai més. Convergent bo, convergent a presó. 

Figueres, la Marca Hispànica, 5 de febrer de 2021.

https://carrer-la-marca.eu/2021/02/01/publiquem-el-que-altres-mitjans-oculten/