LA CANDIDATA DE PUIGDEMONT DESACREDITA DEFINITIVAMENT L’INDEPENDENTISME CONVERGENT. Qui treia profit dels contractes il·legals a dit de Laura Borràs ha estat condemnat a cinc anys de presó per falsificació de moneda, tràfic d’estupefaents i defraudació de flux elèctric. Paraules del condemnat: «con Borràs como jefa, yo facturo con la cooperativa y facturo unos trapis por allí. Lo jodido es si la Borràs deja de ser directora y comienzan a salir marrones»

L’amic i soci de la candidata de Puigdemont va rebre 260.000 euros de diner públic de la Institució de Lletres Catalanes (ILC) mentre Laura Borràs n’era la directora (2013-2018).  Segons El Periódico, la sentència és ferma:

La sentencia, que es firme, sostiene que Herrero, junto con otro procesado, Marc G. T., «actuando de común acuerdo y movidos por un ánimo de enriquecimiento ilícito», recibían billetes falsos de 50 euros desde el extranjero a través de un apartado de correos de Castellbell i el Vilar.

Als dos anys per falsificació de moneda s’hi afegeixen tres anys més de presó per tràfic de drogues, perquè els Mossos, quan van entrar i escorcollar el domicili del condemnat, hi van trobar substàncies estupefaents i altres instruments que acreditaven l’existència d’aquesta pràctica il·legal. En les converses intervingudes entre Herrero y Marc. G. va aparèixer el nom de Laura Borràs i els comentaris sobre les adjudicacions fraudulentes que han portat el Tribunal Suprem a imputar la candidata de Puigdemont per falsedat documental, frau, prevaricació i malversació de cabals públicsImaginem-nos ara una Catalunya independent dirigida per aquesta gentussa, és a dir, per una màfia que controlaria la policia, els tribunals, els mitjans de comunicació, les presons i totes les institucions que calgués per tal d’aconseguir la més absoluta impunitat de llurs crims. Això és el pujolisme. Això és el «patriotisme» del Procés. Això és Carles Puigdemont. Que no t’enganyin. 

Figueres, la Marca Hispànica, 4 de febrer de 2021.

https://carrer-la-marca.eu/2021/02/03/puigdemont-presenta-una-corrupta-com-a-candidata-per-a-presidir-la-generalitat/