LES PATRULLES NOCTURNES OBEEIXEN A INTERESSOS POLÍTICS, SEGONS L’ALCALDESSA. El que diu i fa Agnés Lladó no obeeix, com sabem, a interessos polítics. Ella sempre porta la veritat a la boca, com hem pogut comprovar amb el tema de la Covid-19 al municipi. En canvi, si uns veïns han de llevar-se a la matinada per tal de vigilar els carrers i garantir la seguretat del barri, estem, al seu parer, davant un muntatge espanyolista per a desgastar-la políticament. Això es desprèn d’unes declaracions a El Gerió Digital, on Agnés Lladó torna a retratar-se. La mateixa mentidera patològica que va ocultar les xifres de la pandèmia a la ciutat durant tot el mes de setembre, la mateixa fabuladora que acusà del rebrot provocat per l’Acústica 2020 al Pont del Pilar, la mateixa criminal que, el 9 de desembre, encara afirmava la inexistència del virus a Figueres —tot plegat mentre els avis morien a cabassos—, se’ns enfila ara amb dades criminològiques sobre el barri de l’Estació. 

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/12/23/mientras-decenas-de-sus-vecinos-perecen-la-alcaldesa-afirma-que-el-virus-no-esta-extendido-en-figueres/

LA XIFRA NEGRA DE DELICTES AL BARRI DE L’ESTACIÓ

Reconeix la Pinotxo que l’any passat es van produir 18 delictes a la zona, com si això fos poca cosa, però tots els criminòlegs saben que entre els delictes detectats —i finalment processats judicialment— i els realment comesos s’hi amaga l’anomenada xifra negra: delictes que no han estat denunciats, en molts casos debut a la por de les víctimes —com ara molts ancians, jubilats, invàlids…— amenaçades pels delinqüents. Parlo de casos reals que tots coneixem i que, cal subratllar-ho, no han entrat en el circuit institucional-estadístic, com l’àvia que ha sigut esperada i controlada per un grup d’estrangers a la sortida del caixer i finalment atracada amb violència en arribar al portal de casa seva. Aquesta persona ni tan sols n’ha informat als Mossos perquè els mafiosos romanesos ja li van advertir de bell antuvi que hi gosava tornarien a fer-li una visita. A l’alcaldessa li pot agradar o no, però el terror de la gent gran existeix i no és una fabulació per aprimar-li el cul a la senyora Lladó.

L’ALCALDESSA MENTEIX

La sensació d’inseguretat a Figueres és generalitzada i, a més, ja sabem qui la provoca. Acusar els veïns d’inventar-se una criminalitat a fi i efecte de moure-li la cadira és la típica reacció d’Agnès Lladó a les crítiques: no respon amb arguments, sinó amb insults. O utilitzant «les xifres», sí, però sols quan li convenen i com li convenen. Tanmateix, ella no menteix per interessos polítics, ni per continuar omplint-se la butxaca amb els diners dels figuerencs, sinó per amor a la ciutat. Així, els dolents són els veïns, promotors d’una conxorxa contra l’estilitzada alcaldessa d’ERC. Els immigrants sense feina —o directament mafiosos— que atraquen les nostres àvies no existeixen i són sols la propaganda políticament interessada d’una campanya de desgast. Amén.

Figueres, la Marca Hispànica, 3 de març de 2021.

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/10/01/plataforma-democratica-per-catalunya-pdxc-denuncia-la-creixent-sensacio-dinseguretat-ciutadana-a-figueres/