EL PRINCIPAL PROMOTOR S’EXCUSA ASSENYALANT EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT PER FOMENTAR L’ALARMISME. El 98% de la gent va ser intel·ligent i decidí no arriscar-s’hi, però la pluja també va ajudar a evitar un rebrot del coronavirus a Figueres. La cobdícia, l’egoisme i la criminal irresponsabilitat de l’alcaldessa Agnés Lladó ensopegaren, per si encara fos poc, amb les prudencials recomanacions de Quim Torra. Parlar d’alarmisme de la Generalitat per a intentar excusar la comissió d’un esdeveniment que a més de molt perillós per a la salut pública era il·legal de soca-rel sols ajuda a retratar més encara el perfil moral dels responsables de la malifeta. El final de l’Acústica ha estat el mateix que el Museu del Circ: els qui volien enriquir-se a esquenes del poble han sortit escaldats. Esperem que els polítics entenguin ja d’una maleïda vegada que no controlen tots els mitjans de comunicació locals i que el rentat de cervell propagandístic —al servei de l’abjecta oligarquia a la qual serveixen— serà cada cop més difícil. La nostra publicació CARRER LA MARCA ha justificat així la seva existència i palesa la utilitat cívica de la tasca que té encomanada. 

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/09/10/el-conveni-blindat-de-la-acustica-2020-no-era-legal/

Agnés Lladó ha fet el ridícul.

I a sobre mentint descaradament sobre un suposat èxit de públic:

Les Nits d’Acústica tanca amb «èxit de públic»

L’organització destaca «la seguretat» d’uns concerts que, llevat de Gertrudis, s’han pogut fer malgrat el temps

ACN 30.08.2020 | 16:19

Les Nits d’Acústica ha tancat una nova edició amb prop de 7.000 espectadors, el que suposa un «èxit de públic», malgrat les dificultats que ha tingut el festival. El seu director, Xavi Pascual, explica que han hagut de lluitar contra «tots els elements». En aquest sentit, la climatologia s’ha afegit al coronavirus i ha amenaçat la majoria de concerts, si bé al final només s’ha anul·lat el de Gertrudis. Pascual també ha destacat «la seguretat» que hi ha hagut i reivindica que «s’han guanyat el dret a seguir treballant». El director de les Nits d’Acústica reconeix que el format «ha funcionat» i lamenta les dificultats que van tenir els dies previs del festival amb canvis de normativa i un anunci «alarmista» del president Torra.

Figueres ha tornat a ser la capital de la música aquest cap de setmana. Des de dijous s’han fet una desena de concerts repartits en tres espais de la ciutat, el Parc de les Aigües, el claustre Ramon Muntaner i el Teatre Jardí. Ha estat la versió reduïda de la tradicional Acústica i que l’organització ha batejat com a les Nits d’Acústica. En total, hi han passat prop de 7.000 persones, o el que és el mateix, gairebé tots els espectadors que podien venir.

Una xifra que el director del festival, Xavi Pascual, posa en valor i més tenint en compte «les dificultats» contra les que han hagut de lluitar. En aquest sentit, Pascual recorda que van presentar el festival quinze dies abans de començar i, tot i això, es van trobar amb un canvi en la normativa sobre els espais, un altre canvi en relació al fumar i un anunci «alarmista» del president Torra.

A més, el temps ha estat un altre dels inconvenients amb els que s’ha trobat el festival. Tant divendres com dissabte l’amenaça de pluja feia patir l’organització. I és que els diferents espais, deixant de banda el Teatre Jardí on s’hi feia l’Acustiqueta, són oberts i en cas de pluja obligaven a anul·lar els espectacles.

Malgrat que l’amenaça va estar present durant els dos darrers dies, al final només es va acabar suspenent el concert de Gertrudis del Parc de les Aigües.

Totes aquestes dificultats han portat a valorar «molt positivament» el resultat final i Pascual reivindica que s’han guanyat el dret a seguir treballant en espectacles de música. «Hem demostrat que fent les coses bé, la gent se sent més segura en un concert que en un supermercat o un bar i vol consumir Cultura», remarca Pascual.

Font: https://www.emporda.info/cultura/2020/08/30/nits-dacustica-tanca-exit-public/473721.html

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/08/27/agnes-llado-ignora-la-prohibicio-de-la-generalitat-i-persisteix-a-celebrar-lacustica/

Però les xifres no enganyen: el 2019 els assistents van ser 100.000 i aquest any no arriben als 7.000. Esperem que els promotors facin públic el balanç comptable de la desastrosa Acústica 2020 i justifiquin fins al darrer euro de la partida pressupostària de més de 250.000 euros que els hi fou atorgada a dit —de manera il·legal, doncs— per l’Ajuntament de Figueres. Ens fem una pregunta: ¿per quin motiu rebre diners públics si se cobren les entrades? 

El festival Acústica bate récord de asistencia con más de 100.000 espectadores

El festival Acústica, que se ha celebrado este fin de semana en Figueres (Girona), ha batido récord de asistencia, con más de 100.000 espectadores en la que se ha convertido en la edición más multitudinaria.

REDACCIÓN 01/09/2019 21:02

GIRONA, 1 (EUROPA PRESS)

El festival Acústica, que se ha celebrado este fin de semana en Figueres (Girona), ha batido récord de asistencia, con más de 100.000 espectadores en la que se ha convertido en la edición más multitudinaria.

En un comunicado este domingo, la organización del festival ha informado de que las jornadas del viernes y el sábado han sido «masivas» y ha achacado el ascenso de espectadores a la apuesta por la noche del jueves, que fue la jornada inaugural con más público de la historia del festival.

Con estas cifras el Acústica se consolida como uno de los festivales de Catalunya que apuesta por artistas catalanes y como «el termómetro de la escena musical catalana».

Font: https://www.lavanguardia.com/local/girona/20190901/47123750735/el-festival-acustica-bate-record-de-asistencia-con-mas-de-100000-espectadores.html

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/09/05/la-criminal-irresponsabilitat-dagnes-llado/

També s’hauria d’explicar quines mesures de seguretat tenia previstes l’alcaldessa en el cas que hi haguessin assistit desenes de milers d’adolescents per a escoltar la música fora de les zones controlades —com ha succeït altres anys– i muntar els corresponents botellons multitudinaris. Creiem que Angés Lladó ha jugat amb la nostra salut i els nostres diners en benefici propi, acreditant que amb el famós canvi de Convergència a ERC en realitat no existeix. El revolució democràtica encara ha d’arribar a una ciutat submergida en la somnolència cívica des dels temps de Santi Vila. 

Figueres, la Marca Hispànica, 12 de setembre de 2020.

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2019/07/27/agnes-llado-ens-vol-donar-gat-per-lleure/

https://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/09/acustica-figueres.jpghttps://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/09/acustica-figueres-150x150.jpgEDITORLocalcatalanismo,convergència,coronavirus,figueres,neoliberalismo,oligarquíaEL PRINCIPAL PROMOTOR S'EXCUSA ASSENYALANT EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT PER FOMENTAR L'ALARMISME. El 98% de la gent va ser intel·ligent i decidí no arriscar-s'hi, però la pluja també va ajudar a evitar un rebrot del coronavirus a Figueres. La cobdícia, l'egoisme i la criminal irresponsabilitat de l'alcaldessa Agnés...Semanario online