ELS CATALANS HEM CAIGUT MOLT BAIX COM A POBLE. Laura Borràsimputada per corrupció, és la sòcia d’un narcotraficant condemnat en sentència ferma i, tot alhora, la presidenta del Parlament.  Aplegats ara a Junts per Catalunya, els convergents —seguidors d’un partit, CDC, que ha hagut de dissoldre’s per les desenes de casos de corrupció que l’afecten—, afirmen que les acusacions contra Borràs són mentides i no faran cas de cap evidència que qüestioni aquest acte de fe. Els independentistes, per tant, no sols han estat víctimes —com la resta dels catalans— d’un saqueig econòmic a mans dels seus propis dirigents polítics, sinó que a més, de propina, han estat privats del sentit de la realitat, de la veracitat i de la decència com a conseqüència de dècades d’adoctrinament mediàtic i educatiu. Catalunya roman, hores d’ara, i encara després de 25 anys de pujolisme, en mans d’una màfia de criminals podrits que ha intentat blanquejar els seus delictes sota la senyera del patriotisme. Això és, en definitiva, l’anomenat «procés». No són, els sediciosos, nacionalistes catalans —ells mateixos neguen ser-ho i la primera, Laura Borràs—, sinó sionistes al servei de l’Estat d’Israel. El catalanisme polític ha de recuperar els fonaments doctrinals dels seus teòrics, cap dels quals va acceptar mai declarar-se independentista. Catalanistes, sempre; separatistes, mai. 

UNA CORRUPTA, PRESIDENTA DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

Laura Borràs ja estava imputada per corrupció i el seu soci condemnat per narcotràfic quan el Parlament de Catalunya va acceptar-la com a presidenta, la major injúria rebuda mai per aquesta institució, car ha estat perpetrada pels seus mateixos membres. 

Laura Borràs presidenta del Parlament.

El beneficiari dels contractes de Borràs, condemnat a cinc anys de presó por narcotràfic. 

Laura Borràs imputada per corrupció.

La presumpció d’innocència la protegeix encara dels càrrecs per corrupció, però la imputació hauria d’haver descartat la seva candidatura a la presidència del Parlament, sobretot si tenim en compte que la condemna del seu soci narcotraficant és ferma i ella feia els seus negocis “suposadament” corruptes amb un delinqüent convicte i confés. No tenim paraules per a qualificar aquests fets, que posen en evidència la degradació de les institucions catalanes després d’un quart de segle de pujolisme.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya instrueix ja la causa contra Laura Borràs. El diari “La Vanguardia” explica els fets:

La sala Civil y Penal del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya (TSJC) asume la investigación contra la presidenta del Parlament, Laura Borràs, por malversación, prevaricación, falsedad documental y fraude a la administración. El Tribunal Supremo, que es quien instruía la causa por la condición de diputada al Congreso, se ha inhibido en favor del TSJC una vez la candidata de Junts obtuvo su escaño en el Parlament. La sala civil ha designado al magistrado Jordi Seguí como ponente de la causa.

Fuente: Toni Muñoz https://www.lavanguardia.com/politica/20210503/7424893/tsjc-jordi-segui-causa-laura-borras.html

L’import del frau puja a 259.863 euros. Però el més alarmant és que Laura Borràs va quedar involucrada en aquest procés després que en unes intervencions telefòniques dels Mossos d’Esquadra per un cas de narcotràfic l’investigat i més tard condemnat l’esmentés peu seu nom: Paraules del condemnat: “con Borràs como jefa, yo facturo con la cooperativa y facturo unos trapis por allí. Lo jodido es si la Borràs deja de ser directora y comienzan a salir marrones”.  Segons “La Vanguardia”, “el tribunal investiga el presmpte trossejament de factures per beneficiar un amic”, però resulta que… ¡aquest “amic” era un narcotraficant! Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC), l’únic partit vertaderament catalanista del país, ha exigit la dimissió de Borràs.

Figueres, la Marca Hispànica, 28 de juliol de 2021.

https://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2021/08/laura-borras3-768x1024.jpghttps://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2021/08/laura-borras3-150x150.jpgSETMANARI CARRER LA MARCALocalUncategorizedcatalanisme,clan del pinyol,convergència,corrupció,crímenes del liberalismo,jordi pujol,oligarquía,Puigdemont,sionismoELS CATALANS HEM CAIGUT MOLT BAIX COM A POBLE. Laura Borràs, imputada per corrupció, és la sòcia d’un narcotraficant condemnat en sentència ferma i, tot alhora, la presidenta del Parlament.  Aplegats ara a Junts per Catalunya, els convergents —seguidors d’un partit, CDC, que ha hagut de dissoldre’s per les desenes de casos de corrupció que l’afecten—, afirmen que les acusacions...Semanario online