«La Vanguardia», 16 de setembre de 2020.

SI NO ES DESMENTEIX LA DADA PUBLICADA PER «LA VANGUARDIA»  O S’ADOPTEN LES MESURES SANITÀRIES ADIENTS, ACTUAREM EN CONSEQÜÈNCIA. Els fets coincideixen, per les dates, amb un període de incubació de dues setmanes que començaria amb la imprudent celebració de l’Acústica 2020. Ahir vam donar a l’alcaldessa 24 hores per a explicar la raó per la qual la taxa de transmissió del coronavirus a Figueres hagi pogut pujar a 2,65 i sigui la segona de Catalunya després de Tortosa. A hores d’ara, no ens consta que Agnés Lladó hagi explicat que l’article de «La Vanguardia» és un fake news, que s’ha produït un error periodístic o que, com ja ha intentat en una ocasió anterior, la ciutat està sent estigmatizada per Quim Torra. En tot cas, sí sabem que durant el brot de l’estiu, la taxa de reproducció de 1,82 —va arribar fins a 3,98— era considerada una evidència de transmissió comunitària de la Covid-19 i que a la segona quinzena d’agost aquesta taxa va baixar a 0,66. ¿Què hem de pensar, doncs, quan una font mediàtica completamente seriosa afirma que la taxa actual a Figueres és quatre vegades superior a la que hi havia una setmana abans de l’Acústica 2020Podeu llegir l’article complet de «La Vanguardia» en aquest i en el següent enllaç. 

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/09/17/pateix-figueres-un-rebrot-de-coronavirus-catorze-dies-despres-de-lacustica-2020/

¿PER QUIN MOTIU VOLDRIA L’ALCALDESSA OCULTAR LES DADES EPIDEMIOLÒGIQUES?

Les raons per les quals Agnés Lladó podria mentir als figuerencs han estat explicades fil per randa en mitja dotzena d’articles anteriors de CARRER LA MARCA. La polèmica començà quan aquest semanari, amb data de 21 d’agost, li va demanar responsabilitats per permetre la celebració de l’Acústica 2020 en plena pandèmia.

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/08/21/agnes-llado-autoritza-lacustica-a-figueres-malgrat-la-pandemia/

La reacció de l’alcaldessa no va ser gaire racional: es va limitar a insultar-nos i imputar-nos un delicte de calúmnies. Pocs dies després de la seva infantil enrabiada, Quim Torra anuncià l’establiment de mesures sanitàries dràstiques per l’empitjorament de la situació. Agnés Lladó, emperò, ferida en el seu orgull i lligada de peus i mans per interessos i pactes econòmics il·legals que reduien a zero el seu marge de maniobra, no va fer ni cas.

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/09/05/la-criminal-irresponsabilitat-dagnes-llado/

Si ara resultés que s’han fet realitat els nostres temors i tenim a Figueres un rebrot a 14 dies de l’Acústica 2020, és evident que l’Ajuntament no se sentirà gaire motivat a reconèixer l’errada. Tanmateix, la salut dels figuerencs —i dels ciutadans d’altres municipis afectats per la seva irresponsabilitat, com ara Girona, Salt o Bàscara— és més important que el càrrec polític de la senyora Lladó. Des de CARRER LA MARCA li tornem a demanar a l’alcaldessa que desmenteixi les dades o adopti les mesures adients per a evitar un rebrot.

Figueres, la Marca Hispànica, 18 de setembre de 2020.

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/09/10/el-conveni-blindat-de-la-acustica-2020-no-era-legal/

https://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/09/taxa-de-reproduccio-3.jpghttps://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2020/09/taxa-de-reproduccio-3-150x150.jpgEDITOREditorialLocalcatalanismo,convergència,coronavirus,crímenes del liberalismo,figueres,neoliberalismo,oligarquía'La Vanguardia', 16 de setembre de 2020. SI NO ES DESMENTEIX LA DADA PUBLICADA PER 'LA VANGUARDIA'  O S'ADOPTEN LES MESURES SANITÀRIES ADIENTS, ACTUAREM EN CONSEQÜÈNCIA. Els fets coincideixen, per les dates, amb un període de incubació de dues setmanes que començaria amb la imprudent celebració de l'Acústica 2020. Ahir...Semanario online