facturas figueres

Sospita: amb el numeret de les factures al calaix i la intervenció s’intenta despistar els veïns. Com reconeix la flamant alcaldessa republicana, la nova etapa municipal ha de començar marcant una clara ruptura amb els anys de corrupte govern convergent. Tanmateix, ens preguntem: serà suficient fer-li una ullada al calaix i pagar les factures de l’AMI amb els diners de tothom, és a dir, també els diners dels qui no som independentistes? És aquest un signe del model democràtic de gestió pública que la senyora Lladó vol engegar? No caldria més aviat baixar als arxius amb escafandra i examinar tots els contractes municipals? Puc assegurar-li que allà, sota les faldilles de la Marta Felip, hi podria fer molta pudor.

Cal una auditoria externa dels comptes municipals, com a poc des de l’any en què encara no hagin prescrit possibles delictes del 3%. Si l’alcaldessa Lladó omet aquesta obligació política i es limita a actuacions escèniques, els veïns podem pensar que tots els partits del consistori o, si més no, el partit governant, temen sortir perjudicats d’una investigació exhaustiva. Dit breument i clara: que són suposats còmplices del Clan del Pinyol i per aquest motiu es neguen a complir les promeses democratitzadores —¿un cop més traïdes?— de l’Ajuntament de Figueres.

agnes llado

L’alcaldessa Angnés Lladó encara és a temps de començar una vertadera «nova etapa», però això passa per fer veritable neteja. Perquè si tapem la porqueria olora malament i seguim immersos en el bassal pudent en què s’ha convertit Figueres. No es parli aleshores de nova etapa, sinó, també aquesta vegada, de manipulació, propaganda, engany, frau…

És per tot plegat que, entenem, l’escàndol del calaix significa donar-nos gat pel lleure: el gat de la màfia habitual dels polítics professionals, pel lleure de la veritable regeneració institucional. Esperem que no sigui així.

Figueres, la Marca Hispànica, 27 de juliol de 2019.

 

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/09/10/el-conveni-blindat-de-la-acustica-2020-no-era-legal/

https://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2019/07/agnes-llado.pnghttps://carrer-la-marca.eu/wp-content/uploads/2019/07/agnes-llado-150x150.pngSETMANARI CARRER LA MARCALocalcatalanismo,convergència,corrupción,figueres,neoliberalismo,oligarquíaSospita: amb el numeret de les factures al calaix i la intervenció s'intenta despistar els veïns. Com reconeix la flamant alcaldessa republicana, la nova etapa municipal ha de començar marcant una clara ruptura amb els anys de corrupte govern convergent. Tanmateix, ens preguntem: serà suficient fer-li una ullada al...Semanario online